Muudatus bändi koosseisus

Head sõbrad, Svjata Vatral on sügise saabudes toimumas 1 oluline muudatus bändi koosseisus. Nimelt hakkab Kulno oma soolokarjääri edendama ega jõua enam koos bändiga ringi tuuritada. Kulno on Svjata Vatra asutajaliige, kes koos Ruslaniga 8 aastat tagasi bändi moodustas. Selle aja jooskul on palju põnevaid loomingulisi hetki läbi elatud, koos õpitud, avasatud ja endast 100% muusikasse antud. Sügav kummardus, kuumad kallistused Kulnole! Need ühised läbielmised proovides, kontsertidel ja tuuridel jäävad ikka meile alles Aitähh Kulnole! Aga bändi élu läheb edasi ja akordionit hakkab meil mängima MADIS PILT, kes on samuti Viljandi Kultuuriakadeemia tudeng, nagu kõik meie bändi liikmed. Erakordne kontsert, kus õhtu jooksul mängivad Svjata Vatra koosseisus nii Kulno kui Madis, saab toimuma 20. novembril Viljandis Tudengiklubis. Tulge osa saama bändi tähtsündmusest, mis on ainukordne!

 


This entry was posted in Uudised. Bookmark the permalink.