”Püha tuli” esilinastub Ukraina TV’s!


Jõululaupäeval 24. detsembris linastub ansambli Svjata Vatra autobiograafiline dokumentaalfilm  „Püha tuli“ Ukraina ühel edukamal telekanalil TBI.

2010.a. valminud filmi on näidatud ETV-s, mitmetel festivalidel Eestis, Ukrainas, Poolas ja Soomes. Sügisel osales  „Püha tuli“ edukalt Ukraina mainekamal filmifestivalil „Kino Molodist“, olles üheks auhinnanominendiks.

Ukraina telekanali TBI linastusele eelneb 40-minutiline diskussioon stuudios, kus osaleb ka Ukraina populaarseima folk-rock ansambli Haydamaky liige Oleksander Jarmola.  Enne Eestisse siirdumist oli Ruslan Trochynskyi Haydamaky muusik.

Dokumentaalfilm „Püha tuli“ valmis MTÜ Kultuuride Ristmik, Film Pluss Null ja Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia koostöös.

прямий ефiр

This entry was posted in Uudised. Bookmark the permalink.